Loading

Vi er også din
digitale partner

Kontakt os

Sammen skaber vi digitale resultater


Vi har en baggrund i ejendomsmægler- og reklamebranchen. Vi kan ikke kun tilbyde vores kunder boligfotografering, vi tilbyder også digitale ydelser, print, flyers, avisannoncering og meget mere.

Salgs og kampagnesider

Har I et produkt eller en kampagne, I ønsker at promovere? Hvis I leverer indhold i form af tekst og billeder, så sørger vi for at opsætte en landingpage, der passer til jeres budskab. Vi går endda skridtet videre, hvis I har behov for eksponering på sociale medier eller via Google AdWords.

Kundens egen hjemmeside

Vi tilbyder vores kunder lidt udover det sædvanlige. Vi udarbejder ikke kun en flot boligannonce, men vi opsætter også egen hjemmeside med eget domæne, hvor alt er skræddersyet til eksponering via sociale medier.

Plakater & Vinduesdisplay

Skal jeres skilte have nye budskaber i form af plakater, eller trænger jeres vinduesparti til en opdatering? Vi leverer både indhold og tryk til jeres markedsføring.

Brochure og flyers

Vi har lavet brochurer og flyers i mange år. Vi står både for design og tryk af salgspræsentationer og flyers. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at blive set i lokalområdet.

Annoncer / Mindworking

Har I brug for hjælp til at udarbejde annoncer? Vi træder gerne til som ekstern konsulent. Vi har blandt andet erfaring med annoncesystemet i Mindworking og CRM-systemet C&B.

Merchandise

Har du brug for merchandise i din markedsføring? Vi hjælper med design, opsætning og levering af en bred vifte af promoveringsartikler. Alt sammen til konkurrencedygtige priser.

3D visualiseringer

Vi hjælper med at udarbejde fotorealistiske 3D visualiseringer, 3D plantegninger og renderinger, der kan fremme salget af et muligt boligprojekt før byggeriet er begyndt. Vi laver både enkeltstående- og pakkeløsninger.